Monday, 27 May 2013

This is ART-y if you ask me!

Ok, ik geef het toe...Ik heb een nieuwe verslaving...
De Arty ringen van het vroegere YSL, nu beter bekend als Saint Laurent Paris. Ik bestelde niet 1, maar 2 ringen op de gekende webshop www.net-a-porter.comDe eerste die ik mocht ontvangen was de rosé gouden ring met marine blauwe glassteen waar er tal van gouden glinsters inzitten. Om de één of andere reden vind ik rosé goud gewoon ontzettend mooi bij me staan! mooier dan zilver of goud dus op basis daarvan koos ik voor deze:


Ik was eerst wat sceptisch want ik heb niet echt 'modellenhanden' en had wat schrik dat hij er aan mijn vingers maar plomp ging uitzien... Maar gelukkig was dit niet het geval! Ik was op slag verliefd! zo verliefd dat ik er meteen nog één bestelde maar deze keer de gouden ring met cream glassteen. Eentje voor op mijn donkere outfits en eentje voor op mijn lichte dacht ik zo (always looking for excuses ;p)Ik moet er wel bij zeggen dat ik ze in het echt nog 1000 keer mooier vind dan op foto! Maar ik zit wel met een probleem...Ik ben er zo gek op dat ik eigenlijk ook heel erg graag de roze wil bestellen... What can I say...This is love!

Wat vinden jullie? Zou ik er gewoon helemaal voor gaan en ook de roze nog aanschaffen? Uiteindelijk is het wel echt een goede investering want ze passen werkelijk op alles en ik draag ze bijna dagelijks! Hebben jullie ook zo'n item waar je helemaal gek op bent dat je het in verschillende kleuren kocht?

Liefs,11 comments:

 1. Jaloers! Ik wil zo graag ook die beige :)
  Naomi, x

  ReplyDelete
 2. Waaaaaaw! Ik wil die blauwe... Bijna mijn verjaardag hihi :)
  xoxo

  ReplyDelete
 3. Ik ben ook jaloers haha! Mooie ringen joh :)

  x

  ReplyDelete
 4. i've always loved the ysl arty ring! gorgeous, looks like a piece of art, like the name suggests. :)

  ReplyDelete
 5. Ik wil écht heel graag eentje kopen maar ik zag deze week bij een kennis dat die helemaal verkleurd was, vind ik eerlijk gezegd niet kunnen voor dat geld :( maar ik vind hem nog steeds erg mooi dus ben nog altijd aan het twijfelen :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. wow dat is het eerste dat ik ervan hoor! dat vind ik wel schandalig! Dan ga ik de mijne toch wat meer sparen want een verkleurde ring vind ik echt onverzorgd! bedankt om dat even te laten weten :)

   Delete
  2. vooral zorgen dat er geen water aankomt!

   Delete
 6. Ge begint al een schoon collectie'ke op te bouwe! ;)

  ReplyDelete
 7. love the ysl rings so much:) maybe you like to visit my blog, would be so nice:) LiVDE.Blog

  ReplyDelete
 8. Ik vind ze fantastisch! Vooral die nude kleurige!

  www.reinadelamoda.nl

  ReplyDelete
 9. Waaauw, wat een mooie collectie!! Ik wil er ook eentje :D Yep, the pink one will be just fine ;)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment <3
I'll soon be reading your blog!